Guest написа:В картата на Свищов има много неточности
Как е възможно да объркате името на главната улица
това е ГОЛЯМА ОБИДА!!!!
Все едно да наречеш бул. "Мария Луиза", бул. "Тодор Живков"
или да поставиш надпис на НДК - Народно събрание.
Това ме навява на мисълта че голяма част от изнесената информация
по картите в този сайт е ГРЕШНА!
Защото и в други карти има фрапиращи грешки.
Както се казва: "Хубава работа ама българска!"
Вземете поне верни данни от общините та да не ви се смеят хората.
Тези карти са пуснати свободно за Ваше удобство - дали сме възможност и да помагате да се коригират неточностите чрез този форум.
Да, в картите има грешки, никой не твърди обратното. Само че ако мислите, че от общините ще дадат нещо свястно, много се заблуждавате.
Името на главната улица ще го оправим, благодаря! Също така молим за извинение, ако сме Ви обидили; не сме имали такова намерение.
Винаги съм се учудвал, когато някой изрече "българска работа" в смисъл на обида. Това е лесен начин бездарниците да вменят вината за собствените си неуспехи на нацията. Първо, вие какво, да не би да сте трето поколение малаец? По този начин обиждате себе си и вие си преценете дали имате основание.
Второ, мисля, че map.bg далеч не е за подценяване. Покажете ми няколко чужди сайтове, създадени преди около 2009 год., подобни на map.bg - да могат да се разглеждат няколко карти едновременно в отделни прозорци, да има търсене на адрес, чертане (създаване на собствена карта), измерване на площ и разстояние и при това - свободно?
И трето, виждам, че по принцип желаете да спомогнете за това да се подобрят картите. Това е чудесно, оценяваме го и моля, нека запазим благоприличие и да не се обиждаме.